Charter

Charter


Vi har Sveriges lyxigaste segelbåt och två fina 50 fots charterbåtar till förfogande för charterevenemang bland Stockholm skärgårds 30 000 öar. Vi har seglat över 1 500 charterdagar sedan starten 2001 och tar dig till alla klassiska destinationer som Sandhamn, Grinda, Finnhamn & Utö. Dessutom har vi våra egna smultronställen, stränder och hemliga vikar som vi gärna delar med er. Alla events är lika viktiga för oss oavsett om ni är en person eller flera hundra.


Vill ni paddla kajak, åka ribb eller stridsbåt, flyga helikoper eller sjöglyg har vi tillgång till det också genom vårat nära sammarbete med Öppet hav.


Vi kan hitta på i princip vad som helst med dessa båtar - ring oss så förverkligar vi era ideer. Nedan kan du läsa om våra populäraste produkter och mer info om båtarna.Citysegling

Våran populäraste produkt - tidseffektiv, omtyckt och prisvärd. Vi seglar 2-3 timmar i Stockholms inlopp med mycket att titta på och där vi gör tighta manövrar. Om ni vill segla aktivt eller bara chilla med er favorit-playlist i stereon bestämmer ni själva. Med ombord finns en erfaren skeppare som ansvarar för säkerheten. Citysegling passar som mini-kickoff, ett kundmöte eller en bättre afterwork.Lyx segling

Lyx är att lämna Strandvägen i en 20 meters lyxyacht för ett par timmars segling mot en mysig vik. På vägen får alla som vill prova på att styra denna 40 ton tunga segelbåt. Den som helst bara vill slappa i sittbunnen gör det - all segelhantering sker med knappar och sköts med lätthet av er skeppare.

 

Väl framme och ankrade i viken njuter ni kanske av en öl i kvällssolen. Skulle det vara kallt ute sätter vi på bastun. Middagen som kocken lagat under seglingen intas ute i sittbrunnen eller runt det  stora runda bordet i salongen där ni kan njuta av 360 graders utsikt till maten. Efter en bättre  trerätters åker vi antingen hem eller stannar en dag till.

Matchrace & regatta


Alla blir engagerade och ett team som aldrig seglat tillsamans utvecklas snabbt - 30 minuter efter ni kommit ombord är ni i fullfart med seglingen. Tävlingsstämningen är på topp, taktik och teknik finslipas och snart är det dags för start. Efter varje race roterar vi ombord och alla får nya uppgifter.  För matchrace erbjuder vi två exakt likadana Bavaria 47or.

Möhippa & Svensexa

Segla som en del av dagen och hoppa av vid spat eller på landstället. Segla ett dygn antingen till Seglarhotellet för party eller till en ensam klippa där ni kan vara bara ni.

Skärgårds segling 1-7 dygn

Ta med medarbetare eller kunder 1 dygn eller fler och visa upp vår underbara skärgård, upplev segling och umgås på ett unikt sätt. Du får natur, gemenskap, avkoppling och segling. Vill ni så kan vi självklart kappsegla. På kvällen blir det grillbuffè på klipporna. Ombord på båtarna finns plats för konferens.

Konferenssegling

Lämna konferensrummet och byt miljö 2-3 timmar. Vi ligger vid er kursgård och väntar med våra fina båtar. Ombord finns erfaren skeppare och fikakorg. Segla och tanka energi i lugn och ro eller ladda om ett adrenalinfyllt race.

Segla till konferensen

Gör transporten till konferensen rolig och givande. Ni hoppar på mitt i city eller där ni själv önskar och seglar ut till en konferansanläggning. Varför inte tävla med två eller fler båtar på vägen dit?

Middagssegling

Segla ut med Strandvägens finaste segelbåt en sen eftermiddag. Segla en timme och sätt er sedan till bords och låt kocken servera er en god trerättersmiddag medan er skeppare seglar båten dit ni vill. Båt och personal står till ert förfogande - kliv av i stan efter middagen eller fortsätt i båtens välfyllda bar fram till småtimmarna. Här kan ni ha privata samtal, diskussioner och umgänge i en privat och lyxig miljö.

Våra båtar

Bavaria 47, Maja & Greta

Att segla modern 50 fots segelbåt är det vanligaste alternativet för företag och privatpersoner i Stockholms skärgård. Våra båtar ”Maja” & "Greta" är identiska. De är ljusa och moderna med generösa ytor och lättdrivet skrov. Med sina tio bäddar var är de idealiska för chartersegling och ombord finns alla bekvämligheter man är van vid hemifrån. Vi hämtar och lämnar över hela Stockholmsområdet.

Oyster 66, Idun

Lyxigare än så här blir det inte i Stockholm. Oyster är seglbåtarnas Rolls Roys. Ombord finns bastu, aircondition och ett runt salongsbord för tio personer med panoramautsikt. All hantering av segel sker med enkla knapptryckninar. Alla som vill prova på att styra denna 40 ton tunga segelbåt får göra det. Den som helst bara vill slappa i sittbunnen gör det. Ombord finns alltid en erfaren skeppare och kock.


Båten har 5 hytter varav 3 st är ensuite.