Fullservice

Fullservice


Vi erbjuder dig med egen båt ett underhållsfritt båtägande. Det innebär att du och din familj alltid kan komma till en fulltankad båt i toppskick, lägga loss och segla. Det spelar ingen roll om båten ligger i Sverige, i Medelhavet eller någonstans däremellan – vi tar hand om både segelbåtar och motorbåtar i hela Europa.

 

Som fullservicekund hos oss får din båt den omsorg och service den behöver. Mycket av det arbete en båt kräver kan vi utföra själva men en del saker kräver särskild expertis. Vi är erfarna inköpare och sköter alla kontakter med varv och entreprenörer. 


Ett aktivt val vi gjort är att inte ha några fasta partners, men vi har ett brett nätverk vad gäller inköp av tex. navigationsutrustning eller varvstjänster. Därför är vi märkesoberoende och fria att agera helt i våra kunders intressen och till de bästa priserna.

 

 

Ett sådant här upplägg är skräddarsytt men kan innehålla;

 

  • Problemfritt ägande – vi sköter allt kontinuerligt underhåll
  • Transportsegling
  • Vinterförvaring - Du smsar/ringer när du är klar med båten på hösten. Vi hämtar båten, ser till att hon får service,   vinterförvaring, vårrustning. Ev fel/förbättringar åtgärdas under vintern. Båten ligger vid brygan på våren önskat datum redo att användas.
  • Assistans vid längre segling/överfart eller om båten går sönder så löser vi repration ovsätt vart du är.

 

 

Vi kan även hjälpa till redan vid inköp av båt så att du får en båt som passar dig och med den utrustning du önskar. Inte heller här har vi samarbeten med båtsäljare/tillverkare utan arbetar bara för dig.