Om oss

Vi som är Seglingsupplevelser heter Karin och Fredrik. Vi arbetar nästan alltid tillsammans och kompletterar varandra på bästa möjliga sätt. Vi har roligt ihop och tycker mycket om vårt jobb!

Fredrik af Forselles


Fredrik af Forselles är 37 år och har arbetat heltid med segling i 19 år. Med två säsonger i Southern Ocean & Syd Georgien, seglingar runt Kap Horn, otaliga atlantseglingar, segling i Karibien och seglingar i hela Europa är han en mycket erfaren seglare. Vid 20 års ålder skeppade han VO60 och vid 23 års ålder började han skeppa Orma 60. Han har seglat över 200 000 Nm och har dryga 1 500 charterdagar bakom sig.

 

Fredrik innehar:

- Klass VIII behörighet (ink sjötid)

- Master of Yachts Unlimited 200 ton. 

- Maskinbefäl klass VIII

- Handhavande av snabba fartyg

- Gilltig Basic Safety

- Körkort BE

 

Fredrik är lugn och proffsig med väldigt stor passion för båtar.

Karin af Forselles


Karin af Forselles är 42 år och har en bakgrund i PR-branchen men har jobbat heltid med segling de senaste 13 åren. Karin är en av få kvinnliga proffesionella seglare i Sverige. Hon har seglat Orma 60 de senaste 10 åren och skeppar en av våra Bavaria 47or. Hon har gjord ett flertal tranportseglingar till och från Medelhavet och Karibien, senast på en 100 fots superyacht. Karin innehar en klass VIII.

 

Karin har en osviklig känsla för service och ett gott humör som smittar av sig.

seglingsupplevelser@gmail.com         Fredrik: 0739-69 10 17         Karin: 0735-08 76 07